Híreink

Technikai újdonságok, riportok, hírlevelek...

“A napokban egy hatalmas mérföldkövet értünk el a vállalkozásunk életében. Munkába állítottuk az első saját tehergépkocsinkat. A beruházással új fejezet nyílt a cég életében, mivel már nem csak szállítmányozók vagyunk, hanem árufuvarozók is. Járművünk környezetkímélő euro 6-os, korszerű és nagy térfogatú billenős rakfelületű.”

“Felhasználói vélemény Ferenczy Fuvarozó Kft. – Magyarország legnagyobb Kempf-flottája Alacsony saját tömeg, nagy térfogat, időtálló konstrukció, gazdaságos működtetés. Jóllehet 1992-ben kezdte el a fuvarozást egyéni vállalkozóként Ferenczy Sándor, a Ferenczy Fuvarozó Kft. vezetője, ő mégis már második generációs fuvarozóként űzi ezt a mesterséget. Édesapját, id. Ferenczy Sándort mindenki Sanyi bácsiként ismeri Celldömölkön, hiszen tevékenyen részt vett a városi lakosság ellátásában....”

“  A Knapen Trailers termékeit egyre többen ismerik Magyarországon. Ebben a cég kiváló minőségű gyártmányai mellett szerepe van annak is, hogy több mint egy éve „gazdája” is lett a magyarországi értékesítésnek, a TTC Budapark Kft. Az anyacég is figyelemmel kíséri a fejlődést, erről tanúskodik, hogy Jandrik Knapen, a Knapen Trailers vállalat értékesítési igazgatója gyakran látogat Magyarországra.”

“Minőség és megbízhatóság! Alkosson saját véleményt! Oly módon egyenletes és tökéletes a hegesztési varrat, hogy a félpótkocsink megbízhatósága még növekszik is. Ez egy nagy és sikeres projekt eredménye. Az új gyárban, az egész felépítményt robotok hegesztik. Az új gyártósor az automata szállítórendszerrel az elmúlt hónapban készült el, és részletesen teszteltük.”

“Knapen Trailers emeli a minőség színvonalát és terjeszkedik A Knapen Trailers számára a minőség már évek óta kulcsfogalom. Hamarosan ezen a területen egy újabb nagy lépést fogunk tenni előre. A színfalak mögött több éve dolgozunk egy nagy minőségi projekten, ami a végéhez közeledik: az új járművek gyártását robotizálni fogjuk. ”

“Powersheet® – a legjobb takarórendszer A Knapen Trailers PowerSheet® rendszerét jelölte a RAI Amsterdam független zsűrije a 2015-ös holland SV-Innováció-díjára. Ez egy új és most bizonyított takaró rendszer, ezzel fedik a mozgópadlós, billenő vagy akár burgonya-szállító félpótkocsikat. Egyik döntő előnye az, hogy betartja a méretre vonatkozó előírásokat. ”

“Dura-Floor: A rendkívül kopásálló csúszó padló! A legalacsonyabb üzemeltetési költség, ez a Knapen Trailers egyik mottója. A mozgópadlós pótkocsik padlózatának elhasználódása okozza a működési költségek nagy részét. A Knapen Trailers bemutatja a forradalmian új padlózatát: a Dura-Floor-t. Egy új lépték a mozgópadlós félpótkocsik területén, a Dura-Floor rendkívül kopásállósága okán. Így a minimális működési költség garantált.”