Kempf

one_of_his_first_trailerA Kempf márka kialakulása rendhagyóan indult. 1950-ben Walter Kempf – eredeti foglalkozása kovács – műhelyt alapított, melyben régi, háború előtti autókat alakított át vontatókká, mezőgazdasági használatra. Szaktudásnak és a technikai készségének, valamint a fantáziájának köszönhetően járművei sikeresek és keresettek voltak. 1951-ben Kempf a régi kocsik átalakítása helyett új termékek fejlesztésére szakosodott. 25 évvel később már több, mint évi 1 000 db KEMPF járművet adtak át, és ez a szám 2010-re megsokszorozódott.

A Kempf sikere az ügyfél-orientáltságban rejlik. Jó példa erre az egyedi kérések alapján fejlesztett PET szállító üdítős KEMPF pótkocsi, mely köszönhetően az intelligens tervezésnek és alacsony önsúlynak a hagyományos pótkocsikkal összehasonlítva 30%-kal több hasznos terhet képes szállítani.

A KEMPF személyre szabott megoldásokat kínál a különféle szállítási követelményekre. Kínálatukban szerepelnek billencs teherautók és pótkocsik, billenős félpótkocsik, mozgópadlós, valamint egyedi igények alapján megtervezett és legyártott haszongépjárművek is.

kempfA KEMPF által tervezett egyedi pótkocsik előnyei:
magas funkcionalitás
nagyobb vezetési biztonság
nagyobb szállítási volumen
több nettó súly

Amennyiben érdeklődik a Kempf pótkocsik iránt, kérem, vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel, vagy írjon nekünk.

Tudjon meg többet a KEMPF cégről: www.kempf-fahrzeugbau.de

Billenő félpótkocsik

Egyedi szállítási feladatok eltérő követelményeket támasztanak a járművek formatervezésével és a betöltendő funkcióval szemben.

Fix platós és speciális félpótkocsik, felépítmények

Kempf valamennyi platós félpótkocsija különleges jármű, hisz kialakítása a részletekben rejlik.

Nehézgép- és tekercsszállító félpótkocsik

Kivételes szállítási feladatok rendkívüli járműveket igényelnek.